Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool magyar sztárja, Szoboszlai Dominik is többet lehet együtt a jövőben a szerelmével, Buzsik Borkával, miután Arne Slot változtatott az eddig bevett szokáson. A Liverpool focistái ugyanis hotelszoba helyett otthon, a saját ágyukba fekhetnek le a hazai meccsek előtt.

Három hónapja állt munkába Arne Slot a Liverpool labdarúgó-csapatának vezetőedzőjeként, és eddig kiválóan szerepelnek Szoboszlai Dominikék, egyedül a a Nottingham elleni hazai 0-1 a kakukktojás.

Szoboszlai Dominik is otthon alidhat a azai meccseket megelőző éjszakákon
Fotó: Adrian DENNIS / AFP) 

Szoboszlai Dominik is jó hírt kapott Arne Slottól

A közkedvelt német edző, Jürgen Klopp örökébe lépett holland szakvezető elmondta, milyen szabályon változtatott az elődje időszakához képest - szúrta ki a Ripost. A döntés a játékosok szerelmi életét is érinti.

"Talán az egyetlen, nem is tudom, hogy szabály-e: megszokták, hogy a meccsek előtt sokszor hotelbe mentek, és ezen változtattunk. Úgy éreztem, és a munkatársaim is úgy érzik, hogy a legjobb a saját ágyadban aludni, ez biztosítja a lehető legjobb pihenést. Ez nem szabály, de egyike annak a pár dolognak, amin változtattunk, hogy a játékosok a hazai mérkőzések előtt a saját házukban, a saját ágyukban legyenek"

 – érvelt Arne Slot, vagyis még többet lehet Szoboszlai barátnője, Buzsik Borka társaságában.

Slot hozzátette, a "szabályokkal" szinte semmi dolga nem volt, sőt többször is megemlítette, hogy a hollandiai tapasztalataival szemben Liverpoolban soha nem késnek, mindig időben megjelennek a játékosok, ezt a kultúrát pedig Jürgen Klopp javára írja.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!