Vágólapra másolva!
Mint ismert, Thomas Tuchel lett az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az angol szövetség (FA) szerda délelőtt jelentette be hivatalosan az új szakvezető személyét, aki január elsején áll munkába. Thomas Tuchel a bejelentés után nyilatkozott a kinevezéséről.

Az FA közleményében jelezte, hogy a szövetség elnöksége a Tuchel és Barry felkéréséről szóló döntést a múlt hét elején hagyta jóvá, és Tuchel már október 8-án aláírta a szerződését.

Thomas Tuchel, angol fociválogatott
Thomas Tuchel éett az angol fociválogatott szövetségi kapitánya
Fotó: x.com/england

Thomas Tuchel bizonyítani szeretne az angol szurkolóknak

A kapitányi kinevezés bejelentését azért halasztották el mostanra, hogy ne terelje el a figyelmet a válogatott Nemzetek Ligája szerepléséről - írta az MTI.

"Nagyon büszke vagyok és nagy megtiszteltetés, hogy vezethetem az angol válogatottat.

 Régóta van személyes kötődésem a sportághoz az országban, és ez már hihetetlen pillanatokat adott nekem. Angliát képviselni óriási kiváltság, és a lehetőség, hogy ezzel a különleges és tehetséges csapattal dolgozhatok, nagyon izgalmas. A segítőmmel, Anthonyval szorosan együttműködve mindent megteszünk annak érdekében, hogy Anglia sikeres legyen, a szurkolók pedig büszkék.

 Szeretnék köszönetet mondani a szövetségnek a bizalomért, és alig várom, hogy elkezdhessük közös utunk" - fogalmazott az FA közleményében az új kapitány.

A német tréner a Háromoroszlánosok harmadik külföldi kapitánya az augusztusban elhunyt svéd Sven-Goran Eriksson (2001-2006) és az olasz Fabio Capello (2008-2012) után.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!