Vágólapra másolva!
A Kerkez Milost is foglalkoztató Bouremouth megszerezte idénybeli második győzelmét a Premier League-ben, ami után a csapat új szerzeménye, Julian Araujo különleges pillanatot szerzett a szurkolóknak.

A Bournemouth két vereség után a Southamptont fogadta az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A magyar válogatott Kerkez Milos végig a pályán volt, csapata pedig már az első félidőben eldöntötte a meccset, végül nagyon könnyedén 3-1-re nyert.

julian araujo
A Bournemouth új sztárja máris belopta magát a szurkolók szívébe
Fotó: AFP 

A mérkőzés előtt a Bournemouth hátvédje, Julian Araujo a csapattett egy ígéretet a szurkolóknak, miszerint, ha legyőzik a rivális Southamptont, akkor együtt fog velük ünnepelni a meccs után. Bár a 14-szeres mexikói válogatott futballista nem lépett pályára a déli derbin, a győztes bajnoki után azonban betartotta a szurkolóknak tett esküjét és időt szakított arra, hogy csatlakozzon a drukkerekhez, akikkel együtt énekelt, táncolt, sőt még biliárdozott is az egyik bournemouth-i pubban.

Ha legyőzzük a Southamptont, visszajövök a kocsmába és együtt fogunk ünnepelni"

 – olvasható a Bouremouth közösségi oldalán tett bejegyzésében, amelyben megosztott egy videót is a közös 

A bejegyzést elárasztották a szurkolók üzenetei, többen is a fiatal mexikói játékos közvetlenségét emelték ki.

Felbecsülhetetlen. Több ilyen futballista kellene"

 - írta az egyik kommentelő.

A 23 éves játékos tavaly télen szerződött a Barcelonához, azonban a katalán sztárcsapatban egyetlen meccsen sem lépett pályára, ugyanis az előző szezont kölcsönben a Las Palmasnál töltötte, idén nyáron pedig a Bournemouth leigazolta 8,5 millió fontért. 

Kerkez Milosék sikerükkel a tabella 11. helyére léptek fel, míg a Southampton továbbra is a kiesést jelentő 19. pozícióban áll, mindössze egy ponttal.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!