Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban címvédő Ferencváros Dejan Sztankovics váratlan távozása után még mindig nem találta meg az új edzőjét. A hírek szerint a Fradi hamarosan bejelentheti a szerb tréner utódját: az egyik jelölt nem más, mint az írek korábbi legendás támadója, Robbie Keane.

A Makkabi Tel-Avivval rendkívül sikeres szezont futó ír legenda ugyanis távozott izraeli klubjától és a helyi sajtó szerint a Fradi edzőjelöltje - írja az ulloi129.hu. 

Robbie Keane
 Robbie Keane lehet a Fradi edzője
Fotó: JACK GUEZ / AFP

Robbie Keane lehet a Fradi új edzője

Robbie Keane,

 a Spurs, a Leeds, az Inter és a Liverpool volt, 146-szoros válogatott ír focistája 2018-ban kezdett el segédedzőként dolgozni, 

majd a 2020-tól kezdődő hároméves kihagyás után a Leedsnél segítette néhány meccsen Sam Allardyce-t tavaly tavasszal.

Nyáron a Makkabi Tel-Aviv vezetőedzője lett, amellyel bajnokságot nyert, 79%-os teljesítménnyel. Megnyerte a második számú kupát is, 

míg az EKL-ben a Gentet, a Breidablikot és a Zorja Luhanszkot megelőzve csoportelső lett. Az EKL nyolcaddöntőjében idegenben 4-1-re verték a későbbi győztes Olimpiakoszt, majd a Topolyán rendezett visszavágón 6-1-re kikaptak, így kiestek.

Pénteken klub és ő is bejelentette, hogy saját kérésére távozik Tel-Avivból. A Sport5 azt írja, hogy ő a Fradi egyik edzőjelöltje. A Ferencvárossal kapcsolatban mindig jól értesült ulloi129.hu úgy tudja, hogy valóban ő az egyik jelölt a Fradi kispadjára, de más kiszemeltek is vannak még.

Mint ismert, Dejan Sztankovics a Paks ellen elvesztett Magyar Kupa-döntőt követően távozott a Ferencvárostól és írt alá az orosz Szpartak Moszkvához, a szerb az utolsó, Újpest elleni bajnokin már nem is ült le a kispadra. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről