Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A labdarúgó-Európa-bajnokság előtt egy slágergyanús dal született a mesterséges intelligencia segítségével. Ezúttal Szoboszlai Dominik és Hajdú B. István "készített" közös zeneművet.

A 2016-os Európa-bajnokságon a Soho Party Az éjjel soha nem érhet véget című dala hatalmas sláger lett Magyarországon, majd 2021-ben a Valmar és a Hősök közös produkciója, a Megjöttek a magyarok című dal következett. Idén egy újabb kihívó érkezett: a Metropol és a Mandiner is kiszúrta, hogy Full of Stars nevű csatorna az Ez a szív című dalt osztotta meg, amelyben a mesterséges intelligencia segítségével a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik és a népszerű kommentátor, Hajdú B. István hangját lehet hallani.

Magyarország - Izrael, MagyarországIzrael, barátságos válogatott-mérkőzés, felkészülés, felkészülési mérkőzés, felkészülésimérkőzés, Nagyerdei Stadion, Debrecen, 2024.06.08.
Szoboszlai Dominik újabb dalhoz "adta a hangját"
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

„Ez a szív mindenkit legyőzhet, ez a szív mutatja erőnket. Ez a szív a magyarok előnye, míg a címerünk rajta, csak előre” – szól a refrén. A dalt alig egy nap alatt több tízezren tekintették meg és több ezren kedvelték. Mutatjuk a szerzeményt!

Négy hónappal ezelőtt ugyanez a csatorna hozta létre a mesterséges intelligencia segítségével az Azi meg a Szobó című dalt, Azahriah és Szoboszlai Dominik közreműködésével – annak a szerzeménynek azóta 3,5 millió megtekintése van.

A magyar válogatott a svájciak elleni, szombati, kölni nyitány után Stuttgartban előbb jövő szerdán a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a kontinenstorna A csoportjában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről