Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
Fontos információk jelentek meg azok számára, akik a magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki csoportmeccsét a helyszínen, Kölnben tekintik meg.

A magyar válogatott szombaton 15 órától, Kölnben, Svájc ellen kezdi meg a 2024-es foci-Eb-t, majd jövő szerdán a német válogatott ellen, illetve jövő vasárnap Skóciával szemben is Stuttgart városában csap össze. A Carpathian Brigade szurkolói csoport a szombati nyitány előtt közleményt adott ki a közösségi oldalán, amelyben fontos információkat közöltek a svájci labdarúgó-válogatott elleni mérkőzésről.

The Cathedral (Dom) and River Rhine, Cologne (Koln), North Rhine Westphalia (Nordrhein-Westfalen), Germany, Europe, Köln
Köln ad otthont a magyar válogatott első, Svájc elleni Európa-bajnoki csoportmeccsének
Fotó: robertharding via AFP/Hans-Peter Merten

„Várhatóan ezen a mérkőzésen lesz a legnépesebb magyar szurkolótábor, ehhez mérten kérjük az alábbiakat olvassátok el figyelmesen és cselekedjetek a 12. játékoshoz méltóan: A gyülekező a korábban behirdetett a Girlitzweg 30, 50829 Köln, ahonnan 

12 órakor sorakozunk fel a Magyarország drapéria mögé és indulunk a stadion felé" 

– írta a Carpathian Brigade. A magyar válogatott szurkolói csoportja a Marco Rossi csapatát Kölnben támogató drukkereket arra kérték, hogy a Nemzeti Tizenegy dresszéhez hajazó viseletben érkezzenek. Kiemelték, a gyülekezőktől a lefújásig egy ünnepi hangulatot szeretnének, és kifejezetten kérték, hogy a helyszínen szurkolók kerüljék a túlzott alkoholfogyasztást.

Kölnben a stadionon kívül is lesz hol szurkolni

Mint írták, a meccsre érvényes jeggyel rendelkező magyar tábor a kölni RheinEnergieStadionban a Nord tribünön, az egyik kapu mögött fog elhelyezkedni. A német Kölner Stadt-Anzeiger napilap azonban azoknak a szurkolóknak is segítséget nyújtott, akik Kölnben szeretnék nézni a Svájc elleni mérkőzést, de az arénába nem tudnak bejutni. A lap szerint 

Köln városán belül több szurkolói zóna is ki lesz alakítva, amelyek közül a két legnagyobbat a Heumarktban és a Tanzbrunnenben lehet megtekinteni.

Fontos információ lehet még, hogy a rendező városokban mérkőzésnapokon a tömegközlekedés ingyenes a belépőjeggyel rendelkezők számára reggel 6 órától másnap 18 óráig, éppen ezért ajánlott, hogy senki ne gépjárművel közelítse meg a stadionokat.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről