Vágólapra másolva!
A Chelsea új edzője, Enzo Maresca a Manchester City elleni meccs után ismét kihagyta a keretből az angol válogatott Raheem Sterlinget.

A Premier League első fordulójában a Chelsea a Stamford Bridge-en fogadta a címvédő Manchester City-t, amely 2-0-ra legyőzte Enzo Maresca csapatát. A londoniak nyáron kinevezett edzője arra a meccsre nem jelölte a 82-szeres angol válogatott Raheem Sterlinget, a 29 éves szélsőt pedig ismét kihagyta a keretből. 

A Chelsea a Konferencia-liga playoffjában a svájci Servette ellen lép majd pályára csütörtökön, ám azon a találkozón sem kap lehetőséget Sterling.

Chelsea FC v Manchester City - Pre-Season Friendly
Raheem Sterling az előszezonban még kapott lehetőséget Enzo Marescától
Fotó: Getty Images via AFP

A rutinos támadó 2022 nyarán igazolt a Manchester City-től a Chelsea-hez, a londoniaknál azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az előző idényben 43 tétmeccsen mindössze 10 gólt szerzett.

Sterling az angol válogatottban sem szerepelt a németországi Európa-bajnokságon, Gareth Southgate szövetségi kapitány nem hívta meg a keretbe a nemzeti együttes korábbi kulcsemberét. 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!