Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool még mindig nem szerződtetett senkit, ráadásul a fő kiszemelt, Martín Zubimendi néhány napja mondott nemet az angol sztárcsapatnak. Nem csoda, hogy Szoboszlaiék lassan kabaréban érezhetik magukat, pedig könnyen lehet, hogy itt még nem ért véget a drámai fordulatok sora.

Hiába kezdte győzelemmel a Liverpool az idei szezont, a szurkolók nem lehetnek nyugodtak a jövőt illetően, mivel a klub továbbra sem szerződtetett senkit a nyáron, miközben a legfőbb kiszemelt, Martín Zubimendi ügye lassan már szappanoperává torkollik.

Spain v England: Final - UEFA EURO 2024, Martín Zubimendi
Martín Zubimendi a Liverpool játékosa lehet? 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

Zubimendi Szoboszlai csapattársa lesz? 

A Bors beszámolója szerint a Liverpool ugyan kifizette volna a 60 millió eurós (23 milliárd forint) kivásárlási árat a Real Sociedadnak, 

a játékos végül nem kért az angol sztárcsapatból. 

Imanol Alguacil, a Sociedad vezetőedzője alaposan kiakadt, és elhintette, hogy Zubimendi mégis távozhat a Liverpoolhoz.

"Martín Zubimendi mégis leléphet. 

Jelen pillanatban nem mondhatom, hogy Zubimendi az utolsó pillanatban nem hagy el minket. Ahogy az Arsenal hajlandó kifizetni Merino árát, úgy ugyanez a helyzet Zubimendivel. Hiszen érte a Liverpool kész kifizetni az elengedési összeget. 

Mindig kereshetünk kifogásokat, de ilyen játékosokat nem lehet pótolni egyik napról a másikra" - mondta az edző, aki Merino és Zubimendi mellett Le Normandra gondolt, aki az Atlético Madridhoz igazolt.

Érdekesség, hogy Zubimendi mellett Giorgi Mamardasvili leigazolásán dolgozik a Liverpool, de hiába egyeztek meg a játékossal, a Valenciával még nem sikerült dűlóre jutnia a kapus ügyében.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!