Élő:
Vágólapra másolva!
A Borac Banja Luka - Ferencváros Európa-liga-meccs előtt a bosnyák csapat szurkolói kőzáport zúdítottak a már a saját szektorában lévő Fradi-táborra. Mindezt a legnagyobb nyugalommal nézték végig a stadion előtt ácsorgó rendőrök.

Nem európai jelenetek játszódtak le a Borac Banja Luka és a Ferencváros párharcának visszavágóján a bosnyák városban. A Fradi-tábor, ahogy az ilyenkor lenni szokott, jó egy-másfél órával a meccs kezdése előtt elfoglalta a helyét a számára kijelölt szektorban, így már onnan figyelhették, ahogy a hazai tábor elvonul a stadion mellett. 

Csakhogy ezt a Lesinari (Ragadozók) névre hallgató  hazai ultrák is észrevették, és azonnal elkezdték kövekkel dobálni a magyar szurkolókat. Mindezt pedig végignézték a stadion körül ácsorgó rendőrök, akik egyetlen mozdulatot sem tettek, hogy megakadályozzák az attrocitást.

Illetve egyet mégis tettek: a stadionban lévő rohamarendőrök egyből bevonultak a Fradi-szekotrba, amint a zöld-fehérek visszadobálták a nekik küldött köveket.

A hosszabbítást követően 1-1-re végződő találkozót végül 11-esekkel a Ferencváros nyerte meg, amelyik így az Európa-liga főtábláján folytathatja a szereplését. 

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!