Ki a legszebb a Magyarok Világszépe döntősei közül? Szavazzon!

Magyarok Világszépe, döntősök2024
Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere, Nánási Dorottya és Fásy Ádám a 14 döntős hölgy társaságában.
Fotó: Magyarok Világszépe
Vágólapra másolva!
Idén már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny. A Magyarok Világszépe döntője augusztus 31-én, szombaton lesz Karcagon.
Vágólapra másolva!

Ismét királynőt választ a Magyarok Világszépe, mely egy nagyszabású gálaműsor keretein belül kerül megrendezésre Karcagon. A tévéfelvétellel egybekötött királynőválasztás már kora délután, pontosan 15 órától kezdetét veszi a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ szabadtéri nagyszínpadán. A több száz jelentkező közül már csak 14 lány vesz részt a döntőben, akik közül az id mezőnybe Erdélyből, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeztek lányok.

A jelentkezés korhatára idén is a  17 és 27 év közötti hölgyeket célozta meg, de a származást illetően bárki részt vehet az anyaországon kívül élő érdeklődő is. A verseny nagy hangsúlyt fektet a nemzeti, magyaros népviselet bemutatására, népszerűsítésére és a hagyományok ápolására.

A Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny döntőjét egy 10 napos felkészítő tábor előzte meg, melynek helyszínét a Nimród Bioszálloda biztosította. A hotel dolgozói minden igényt kielégítő körülményeket biztosítanak a szépségeknek: bioételekkel, stílusos szobákkal és rendkívüli vendégszeretettel várták a lányokat. Alighogy elfoglalták szobáikat, szinte azonnal indult a program, hiszen tévéstábok és újságírók hada várta, hogy kérdezhesse őket. 

Az interjúk után jött a megérdemelt, kiváló ebéd, majd egy laza séta következett Szepesi Tibor polgármester és Fásy Zsüliett rendező kíséretében. A lányok megtekintették a Millenniumi Emlékművet, a Kun Piétát és az Angyalos-kutat is. A Zádor-hídhoz igyekezve még a naplementét is megcsodálhatták - írják a Magyarok Világszépe honlapján.

A verseny tétje óriási, hiszen a leendő királynő egy Fiat 500-as autóval gazdagodhat és ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen is. Nézze meg az alábbi galériában, hogy ki az a 14 döntős hölgy, aki közül királynőt választanak szombaton, azaz augusztus 31-én, Karcagon a 15 órától este 23 óráig tartó gálaműsor keretében, mely személyesen ingyenesen is megtekinthető a helyszínen.

Magyarok Világszépe 2024
Magyarok Világszépe, döntősök2024
Magyarok Világszépe 2024
Magyarok Világszépe, döntősök2024
Magyarok Világszépe 2024
Magyarok Világszépe, döntősök2024

Alább szavazhat, Ön szerint ki a legszebb a 14 döntős közül!

Szavazzon, és kövesse nyomon a szavazás állását!

Ön szerint melyik lány a legszebb?

Ha az előbb nem találta volna kedvencét, itt tud szavazni a további döntősökre!

Szavazzon, és kövesse nyomon a szavazás állását!

Ön szerint melyik lány a legszebb?

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!