Vágólapra másolva!
A Ferencváros futballistája, Pászka Lóránd hamarosan visszatérhet a pályára. A 28 éves balhátvéd az utolsó felkészülési meccsén drámai sérülést szenvedett, ami alaposan megrémítette.

Legutóbb májusban lépett pályára tétmérkőzésen Pászka Lóránd, majd a nyári előszezonban Pascal Jansen vezetőedzőtől megkapta a lehetőséget a bizonyításra. A 28 éves játékos jó formába lendült, ám balszerencséjére az utolsó felkészülési mérkőzésen drámai sérülést szenvedett, melynek a részleteiről is beszélt.

"Derékfájdalommal kezdődött. Egyik napról a másikra elkezdett fájni, éreztem, valami nincs rendben. 

Egy ideig nem tudtuk, mi lehet a gond, csakhogy szép lassan elkezdett sorvadni a combizmom. Ijesztő volt látni, ahogyan napról napra gyengül az egyik lábam" - 

idézte a Magyar Nemzet a Fradi futballistáját, aki a Nemzeti Sportnak adott interjújában mesélt a sérüléséről.

Pászka Lóránd ijesztő sérülést szenvedett
Fotó: Csudai Sándor -  Origo

"A combizmom fogyni kezdett, hiába volt a rengeteg kivizsgálás, a legalaposabb képdiagnosztikai szűrések, a pontos ok nem derült ki. 

Alighanem egy idegpálya sérült a derekamnál, ami kihatott a combizomra, végül több mint másfél hónapot kellett kihagynom. 

A sérülés sohasem jön jókor, de így, hogy végigdolgoztam a felkészülést és jó állapotban vártam a bajnokságot, különösen rosszkor jött" - tette hozzá Pászka Lóránd.

A 28 éves játékos jelenleg gőzerővel küzd azért, hogy visszatérhessen a pályára. Pászka már egy ideje az első kerettel edz, és ha minden jól alakul számára, akkor akár már a hétvégén játszhat a Balatonfüred elleni barátságos meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!