Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Zalaegerszeg a hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta az ETO FC Győrtől Csontos Dominikot.

"Örömmel jelentjük be, hogy csatlakozik egyesületünkhöz Csontos Dominik, aki az ETO FC Győr csapatától érkezik hozzánk" - írta a közleményében a ZTE.

Csontos Dominik, ZTE
Csontos Dominik a ZTE játékosa lett

Csontos Dominik a ZTE játékosa lett

Csontos Dominik 2002. november 8-án született Székesfehérváron, ifjúsági pályafutását a Főnix Gold FC-nél kezdte meg, majd a Videoton, végül a Ferencváros akadémiáján folytatta tovább.

Fejlődése szempontjából, felnőtt karrierjét Soroksáron építette, ahol többször is szerepelt kölcsönben a Fradi játékosaként. Később az ETO FC Győr keretének tagja lett, ahol megfelelő mennyiségű játékhoz jutott és nagyszerű teljesítményt nyújtott két teljes szezonon keresztül.

Bal szélső védő létére középen is megbízhatóan szerepel, valamint erős támadójátéka megmutatkozik a gól és gólpasszai számában, amiből hetet, valamint tizenegyet szerzett másodosztályú mérkőzései során.

A Ferencvárosi TC egykori tehetsége most Zalaegerszegre teszi át székhelyét. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!