Eljegyezték a tokiói olimpia egyik legnagyobb sztárját

atlétika Sydney McLaughlin
McLAUGHLIN Sydney of United States reacts after winning Athletics women's 400m hurdles final in Tokyo Olympic Games at Olympic Stadium in Tokyo on August 4, 2021. McLAUGHLIN Sydney set a new world record in the event to claim gold medal. ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Kunihiko Miura / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
Sydney McLaughlin fantasztikus szezont tudhat maga mögött: előbb megdöntötte, majd megjavította a 400 méteres gátfutás világrekordját. Ha ez nem lenne elég, augusztus utolsó napjaiban megkérték a kezét.

A 22 éves atléta júniusban az amerikai válogatón az első nő lett, aki 52 másodperc alatt futotta az egyik leggyilkosabb távot. 51.90-es idejét bő egy hónappal a tokiói olimpián közel fél másodperccel tudta túlszárnyalni, így nem volt kérdés, hogy az övé lesz az aranyérem.

Három nappal a szédületes 51.46-os világcsúcsa után az amerikai 4*400 méteres váltó tagjaként is győzelemnek örülhetett, így két arannyal búcsúzhatott a japán fővárostól.

A sportvilág következő évtizedének egyik legnagyobb sztárja szerdán közösségi oldalán jelentette be, hogy Andre Levrone Jr., korábbi NFL-játékos megkérte a kezét, ő pedig örömmel igent mondott.

Mindent egy helyen az Eb-ről