A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Egyáltalán nem áll távol tőle a tévés szereplés, habár elmondása szerint a meccsek utáni nyilatkozatok egyáltalán nem mennek neki rutinból a felfokozottság miatt. Bánhidi Bence a felvétel minden percét élvezte, a műsor utáni interjúban pedig azt is elárulta szerkesztőségünknek, ő maga melyik élsportolóval találkozna szívesen.

Kicsit fáradtan csöppent a forgatásba, mivel edzés után találkozott a stábbal, de hamar feloldódott a kötetlen közegben.

"Vicces volt az egész, kimondottan jól éreztem magam. Nem ismertem a srácokat, mindkettejükkel mosta találkoztam először, de hamar megtaláltuk a közös hangot.

Az is gyorsan kiderült, hogy sem Henryhez, sem Zozóhoz nem áll közel a kézilabda, nem sok kézimeccset néztek a tévében,

így viszont még érdekesebb volt megismertetni velük ezt a sportágat" - mesélte a forgatásról a magyar férfi kézilabda-válogatott 204 centiméter magas beállósa.

Nincs zavarban a kamera előtt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Bánhidi Bence igyekezett testhezálló, mármint a sportághoz testhezálló feladatot kitalálni a műsorvezető páros számára a kihívásra.

"Hét méterről tanítottam őket eltalálni a kapufát. Jó másfél órán keresztül gyakorolták, igazán kitartóak voltak.

Ott azért egy felfokozott érzelmi és idegállapotban áll az ember a kamera elé, nehéz mindig összeszedettnek és objektívnek lenni."

Kempf Zozo (középen) és Henry Kettner (jobbra) újoncként is helytállt a kézilabda pályán Fotó: Csudai Sándor - Origo

A válogatott kézis számára az egyik legélvezetesebb az volt a Limit forgatásában, hogy nem csak a kézilabdáról, hanem sok minden másról is szó volt, még a villámkérdések sem hozták zavarba. Kérdésünkre elárulta azt is, ki lenne az a három sportoló, akit ő is szívesen meghívna egy hasonló műsorba.

"Egy focistát mindenképp hívnék, hiszen a világ legnézettebb sportágáról van szó,

aztán egy úszót, mondjuk Hosszú Katinkát, de a kézilabda és a vívás is érdekes, úgyhogy onnan is meginvitálnék valakit."

Megtanulták eltalálni a kapufát Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 26 éves sportoló maga is emlékszik olyan ikonra, amilyen bálványt már ő is jelent sokak számára.

"Nagy Laci volt nekem ilyen példakép, felnéztem rá, figyelgettem őt kiskoromban, aztán meg azokat a játékosokat követtem, akik az én posztomon játszottak.

A teniszt és a focit is követem, már amennyire az időm engedi. Mindkettőt próbáltam, a tenisszel két éve ismerkedtem meg, messze vagyok a profitól, de nagyon tetszik, hogy egyedül kell dönteni a pályán."

A Limit forgatását kis időre le kellett állítani, mert 50-60 gyerek felismerte és szinte megrohamozta Bánhidi Bencét a felvételek alatt.

"Nekem ez egyáltalán nem jelent terhet, nem esik nehezemre autogramot adni és beszélgetni a srácokkal.

- zárta összefoglalóját Bánhidi Bence.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!