A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Csapattársa lehülyézte, majd pofon vágta Lionel Messit - videó

Rodrigo de Paul, Lionel Messi, foci, argentin fociválogatott, edzés
Argentina's forward Lionel Messi (R) and midfielder Rodrigo de Paul arrive for a training session in Ezeiza, Buenos Aires on November 9, 2021, ahead of FIFA World Cup Qatar 2022 qualifier matches against Uruguay on November 12 and against Brazil on November 16. (Photo by JUAN MABROMATA / AFP)
Vágólapra másolva!
Amíg az európai résztvevők a Nemzetek Ligája-sorozattal, addig az argentin labdarúgó-válogatott két barátságos mérkőzéssel készül az év végi világbajnokságra. Azonban a csapat edzései nem csupán a futballról szólnak, ahogy arról egy videó is árulkodik.

Argentína magyar idő szerint szombat hajnalban Hondurasszal csap össze Miamiban, így az argentin futballisták is Floridában készülnek az utóbbi napokban.

Az egyik edzésen azonban a válogatott két játékosa, Rodrigo de Paul és Lionel Messi összeszólalkozott valamin egy felvétel tanúsága alapján. A képeken a Mundo Deportivo szerint azt a kérdést lehet leolvasni De Paul szájáról, hogy

– mielőtt pofon ütötte volna a csapatkapitányt.

Az incidens után Leandro Paredes vigyorogva vezette el az Atlético Madrid szintén mosolygó középpályását, valamint Messi arcán is egy pillanatra mosoly tükröződik, amelyekből arra lehet gondolni, hogy nem történt valódi összetűzés a két játékos között.

A Honduras elleni találkozó után szerda hajnalban Jamaicával is játszik az argentin válogatott, amely az utolsó összecsapás lesz a katari csoportkört megelőzően Messiék számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!