Egy venezuelai kebelcsoda szerint Cristiano Ronaldo megcsalta vele a barátnőjét

Vágólapra másolva!
Portugál sajtóhírek szerint egy venezuelai influenszerrel feküdt össze Cristiano Ronaldo, aki a portugál válogatott szállodájában jött össze a Georgilaya művésznéven futó hölggyel.

A hírek szerint a hölgy elsősorban azért tűnt fel a szállodánál, hogy fotókat készítsen a portugál sztárokkal, de nem sokkal később Cristiano Ronaldo üzenetet írt, hogy várja a szobájában.

„Amikor elolvastam az üzenetet, azt hittem, ha odamegyek, csak beszélgetünk majd, megismerjük egymást, esetleg csinálunk még pár közös képet. Eszembe se jutott, hogy szex lesz a dologból, de az az igazság, hogy megtörtént. Beleegyeztem, de ennek ellenére úgy érzem, manipulálva voltam Cristiano Ronaldo ismertsége és ereje által" – mondta a hölgy az instagramra feltöltött videójában.

A 38 éves focista egy portugál újságnak tagadta a vádakat, a szóvivője szerint az egész ügy hazugság.

Georgilaya szerint az affér tavaly március 25-én történt, amikor a portugál csapat a katari világbajnokság selejtezőire készült Portugália északi részén. Az egyébként férjezett hölgy házassága is megsínylette a dolgot, de végül sikerült megmentenie a kapcsolatát.

Egy közös kép:

A hölgy azt is elmondta, hogy a 312-es szobában volt együtt Ronaldóval, de később azt érezte, a sztár csak kihasználta őt. Georgilaya elmondása szerint hírnévre és pénzre sem vágyik, de megmutatta az állítólagosan Ronaldótól és a barátaitól kapott üzeneteket.

Cristiano Ronaldo hosszú évek óta Georginia Rodriguez párja, két közös gyerekük van, összesen öt gyereket nevelnek együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!