Egy 51 éves színésznő bevallotta, viszonya volt Cristiano Ronaldóval

Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between al-Ittihad and al-Nassr at King Abdullah Sport City Stadium in Jeddah on March 9, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo 2016 óta él boldog kapcsolatban Georgina Rodriguezzel, de előtte nem volt igazán stabil, állandó kapcsolata.

Ezúttal a ma már 51 éves spanyol színésznő, Sonia Monroy árult el pár részletet a Cristiano Ronaldóval kialakult kapcsolatáról. Az instagramon 667 ezer követővel büszkélkedő spanyol celebről egy podcastban kotyogta ki egy barátja, hogy egy madridi bulin összejött a focistával.

„Elkezdtünk beszélgetni, és azt vettem észre, hogy Ronaldo és Sonia flörtölnek. Amikor távoztunk a buliról, Ronaldo azt mondta, talán később együtt is elmehetünk valahova. Másnap máris beindult a szervezés" – mondta az illető.

Az elhangzott mondatokra csapott le egy spanyol tévéműsor, fel is hívták Monroyt, aki elmondta: „Cristiano Ronaldo sok éjszakányi alvással tartozik nekem. Nagyon szerettem őt, de lehetetlen vállalkozás lett volna, így véget is ért a történetünk" – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!