Vágólapra másolva!
Emma Louise Jones, BBC gyönyörű műsorvezetője egy elképesztő ruhakölteményben sokkolta rajongóit, akik közül sokan illegálisnak nevezték a 34 éves szépség megjelenését.

Emma Louise Jones éppen a jól megérdemelt pihenőjét tölti, a rajongóinak pedig megmutatta, milyen öltözetben ment koktélozni. A BBC gyönyörű műsorvezetője egy erkélyen áll mélyen dekoltált ruhában, ami alig hagy bármit a képzeletnek. A fotó mellé azt írta: "kockázatos dolog ilyen a színben koktélozgatni"

A BBC gyönyörű műsorvezetője ebben a ruhában pózolt a rajongóinak
Fotó: eljonesuk@instagram

A közel 425 ezer követővel rendelkező Emma Louise Jones a fotójával felrobbantotta az internetet, a rajongó megvadultak a képei láttán. Van, aki azt kommentelte neki, hogy lenyűgözően néz ki, mint mindig, mások pedig azt mondták, hogy elkezdenek szurkolni a Leeds Unitednak, mivel a 34 éves szépség Leedsből származik, és a másodosztályú focicsapat hatalmas szurkolója. 

Volt olyan rajongó, aki azt mondta, hogy nála tökéletesebb nő nem létezik, de olyan is, aki odáig merészkedett, hogy azt mondja, ez a kinézet már illegális. 

A legendás "Match of the Day" című focis műsor házigazdájaként Emma Louise Jones az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb műsorvezetőjévé vált az utóbbi években. 

Azonban az is előfordul, hogy követői közül sokan lekezelő, bizarr megjegyzéseket tesznek vele szemben. Emma Louise Jones viszont a maga egyedi módján kezeli ezeket. Legutóbb mosolyogva fogadta az egyik izgatott rajongója üzenetét, majd néhány nevető emoji kíséretében megosztotta azt a nyilvánosság előtt.

A tévés műsorvezető gyakran humorral és szarkazmussal hárítja a bizarr üzeneteket. Az újévi köszöntőjében azt írta, hogy "kevésbé kanos" 2024-et kíván a sok követőjének.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről