Vágólapra másolva!
A spanyol válogatott sztárjának, Álvaro Moratának a szuperszexi feleségét, Alice Campellót imádják a közösségi médiában. A modellként és vállalkozóként is sikeres olasz szépségnek már négy gyereke is született az Atlético Madrid focistájától, akivel 2017 óta él boldog házaságban.

Álvaro Morata szexi felesége, Alice Campello

Az Atlético Madrid csatárának dögös felesége a divatszakmában dolgozik, Akala Studio néven saját vállalkozást indított, ráadásul saját márkás sminkcsaláddal is rendelkezik. A 29 éves olasz bombázónak - akinek 3,4 millió követője van az Instagramon - már négy gyereke született a spanyol válogatott focistától, akivel 2017-ben házasodott össze.

Ami Moratát illeti, a spanyol válogatott csatár remekül kezdett a németországi Európa-bajnokságon, a horvátok elleni csoportmeccsen a 29. percben az ő góljával szerzett vezetést Spanyolország, amely 3-0-ra kiütötte az előző világbajnokság bronzérmesét.

Az Atlético Madrid 31 éves támadója korábban a Real Madridban és a Juventusban futballozott, a madridiakkal kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját. 

Morata a spanyol válogatottban 74 meccsen 36 gólnál jár, dögös felesége pedig sok erőt adhat neki ahhoz, hogy az Eb-n tovább folytassa a gólgyártást.

 

 

 

 

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről