A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A német sajtó jóvoltából bepillanthatunk a június 19-i csoportellenfelünk, a labdarúgó Eb-házigazda Németország játékosainak párkapcsolataiba. Többek között Toni Kroos, Ilkay Gündogan, Thomas Müller vagy éppen Manuel Neuer feleségéről is megtudhatunk érdekességeket.

Toni Kroos kilenc éve vezette oltár elé Jessicát - írja a Bildre hivatkozva a Ripost.

Jessica Kroos
Toni és Jessica Kroos
Fotó: Jessica Kroos/Instagram

Szuperszexi nőket hódítottak meg a német sztárfocisták

Madridban élnek gyermekeikkel - Leonnal (született: 2013), Amelie-vel (2016) és Finn-nel (2019) –, és az Eb után, amikor a középpályás felhagy a futballal, továbbra is a spanyol fővárosban maradnak. Jessica irányítja a súlyosan beteg gyermekekért létrehozott Toni Kroos Alapítvány napi tevékenységét.

Thomas Müller felesége, Lisa (34), ismert díjlovas, 17 éve ismerik egymást, 2009-ben házasodtak össze. Lisa most szerzi meg pilótaengedélyét, de már van teherautó-vezetői jogsija, így ő szállítja a négylábúit versenyről versenyre. A közelmúltban a szakításukról pletykáltak, de Müller cáfolta ezeket.

Lisa Müller
Thomas Müller gyönyörű felesége, Lisa Müller
Fotó: Lisa Müller/Instagram

A Bayern München-kapus, Manuel Neuer 2023 végén vette el Anika Bissellt (23), március óta együtt örvendeznek Luca fiúknak. 

Anika kézilabdázik, balszélső a másodosztályú ESV 1927 Regensburgban.

Anika Bissel
Manuel Neuer felesége, Anika Bissel
Fotó: instagram.com/its.a.wag.wag.world

Joshua Kimmich és Lina Meyer (32) 2013-ban Lipcsében ismerkedett meg, Lina jogi tanulmányai mellett a klub rajongói boltjában dolgozott. Négy gyermekük született - három fiú, egy lány - az elmúlt öt évben. Kimmich azt nyilatkozta, hogy a felesége "megérdemel egy szobrot, mert mindezt egyedül csinálja".

Joshua Kimmich és Lina Meyer
Joshua Kimmich és Lina Meyer 
Fotó: Lina Meyer/Instagram

Leroy Sané az amerikai Candice Brookkal (36) 2017 óta él együtt, kislányuk Rio Stella 2018-ban, Milo fiúk négy éve született. Münchenben élnek egy 7,6 millió euró (3 milliárd Ft) értékű villában. 

Candice New York-i modell, énekes, az MTV „Wild N Out” valóságshow-ja révén vált híressé.

Leroy Sané az amerikai Candice Brook
Leroy Sané és az amerikai Candice Brook
Fotó: Leroy Sané/Instagram 

Florian Wirtz egy éve van együtt barátnőjével, Aaliyah-hal. A középpályás azt mondja, a 2022 márciusában elszenvedett keresztszalag-szakadása után a hölgy segítette a gyógyulásban.

Florian Wirtz, Aaliyah
Florian Wirtz és a barátnője, Aaliyah
Fotó: instagram.com/ball.ldn

A középpályás, Robert Andrich 2022 júniusában vette feleségül házas Aliciát (31), lányuk, Malia 2021-ben jött világra, kisfiúk, Matteo tavaly áprilisában született. Andrich Wiesbadenben találkozott Aliciával, amikor verekedést kezdett egy klubban, ami miatt kidobták.

Alicia Andrich
Robert Andrich felesége, Alicia Andrich
Fotó: Alicia Andrich/Instagram

A csapatkapitány, Ilkay Gündogan 2021 júliusában nősült, összesen három esküvőt tartott Sarával: a polgárit 2022 májusában Koppenhágában, azt követően júniusban Olaszországban, majd júliusban Törökországban egyházival erősítették meg frigyüket. 

A hölgy modell, rendszeres vezetője volt a Rai1 „L’Eredità” című olaszországi kvízműsorának. 2023 márciusa óta különösen boldogok kisfiúk Kais születése miatt. 

 

Sara Arfaoui
A német válogatott sztárjának, Ilkay Gündogannak a szuperszexi felesége, Sara Arfaoui
Fotó: Sara Arfaoui/Instagram

Gündogan barátnőjéről bővebben ide kattintva olvashatnak, na meg igazán szexi képeket is megnézhetnek róla. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!