A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Feszült hangulatban telt a labdarúgó Európa-bajnokságra készülő házigazda német válogatott hétfői edzése, amelyen két játékos is egymásnak esett.

A német Bild beszámolója szerint a Herzogenaurachban mintegy 4 ezer szurkoló előtt tartott nyilvános edzésen Antonio Rüdiger többször is keményen odalépett Niclas Füllkrugnak, amikor egymás elleni meccset játszottak, majd a Real Madrid védője lerántotta a földre. Ezt követően a Dortmund támadója megunta a dolgot és káromkodások közepette nekiment Rüdigernek. A vita aztán lökdösődésbe ment át, de mielőtt komolyabban elszabadultak volna az indulatok, a válogatott segédedzője, Sandro Wagner szétválasztotta a két játékost.

Euro 2024: Training national team
Antonio Rüdiger (j) és Niclas Füllkrug egymásnak esett a német válogatott edzésén
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A dulakodás után nem sokkal ivószünetet tartottak a németek, de a két futballista az incidens után sem igazán békélt meg egymással, hiába próbálta Wagner kibékíteni a feleket. Rüdiger gúnyosan megtapsolta csapattársát és külön folytatta az edzést, miután elment futni a fitneszedzővel.

A két német válogatott játékos egyébként már az ifjúsági válogatottban is együtt játszott, így régóta ismerik egymást. Ráadásul kissé ellentmondásos, de Füllkrug éppen hétfőn nyilatkozta azt, hogy Rüdiger az egyik olyan játékos, akivel a leginkább kijön a német válogatott 26 fős keretéből

Jó srác, nagyon kedvelem, mert végtelenül őszinte, még ha kicsit agresszív is. Az edzéseken is igazi vezető. Odajön hozzád, és úgy tűnik, hogy meg akar ölni

– mondta nevetve Rüdigerrről a 31 éves csatár. De én is ilyen vagyok, és szeretek ilyen típusú ellenfelek ellen játszani".

Sajtóhírek szerint a túlzottan heves reakció még a Bajnokok Ligája döntőjéhez kapcsolódik, amikor Rüdiger a Real Madrid, míg Füllkrug a Borussia Dortmundban színeiben nézett egymással farkasszemet. 

Az Eb pénteki nyitómérkőzésén Skócia lesz a németek ellenfele, aztán június 19-én a magyarokkal, június 23-án pedig a svájciakkal játszanak az A csoportban.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!