Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A szlovák labdarúgó-válogatott sikeréért szorít a németországi Európa-bajnokságon a szuperszexi Veronika Rajek. Az NFL-sztár Tom Bradyért is rajongó 28 éves modell szerint kedvenc csapata meglepetést okozhat Anglia ellen, és amennyiben Szlovákia Eb-győztes lesz, minden eddiginél szexibb fotókkal kápráztatja majd el rajongótáborát.

Az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében a szlovák válogatottnak nem lesz könnyű dolga, ugyanis a végső győzelemre is esélyes Anglia ellen kellene csodát tennie. A szlovákoknak azonban nagy erőt adhat a világ egyik legszexisebb szurkolónője, Veronika Rajek, aki szerint Gareth Southgate csapatának jó lesz vigyáznia. Az Instagramon 7 millió követővel rendelkező szlovák szupermodell felhívta rá a figyelmet, hogy a nemzeti csapat sztárjátékosa, Ondrej Duda remek formában van és akár az angolok elleni meccset is eldöntheti. Rajek és Duda korábban egy sportiskolába jártak, a 28 éves bombázó pedig pontosan tisztában van egykori osztálytársa képességeivel.

Veronika Rajek azt állítja, valódiak a mellei

A szőke szépséget korábban összehozták már az NFL-sztár Tom Bradyvel is, a rajongóinak pedig elárulta, hogy a hatalmas mellei valódiak. Ezzel kapcsolatban még viccelődött is egy műsorban. 

Egyik nyáron meztelenül napoztam, majd megittam édesapám sörét és hirtelen ilyen nagyra nőttek

- mondta Rajek.

A rengeteg sporteseményen, köztük a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíjon is feltűnt modellt korábban durván zaklatták és halálos fenyegetéseket is kapott a közösségi felületein.

Rajek hatalmas lelkesedéssel szorít a szlovákok sikeréért, rajongóinak különleges ígéretet is tett az Eb-szereplés kapcsán.

Ígérem, hogy exkluzív fotókat készítek a szlovák zászlóval, amikor Európa-bajnokok leszünk. Remélem, ez erőt és motivációt ad a játékosoknak

- mondta a dögös modell.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről