Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
Bár a címvédő Olaszország hatalmas meglepetésre kiesett a németországi labdarúgó-Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, nem vitás, hogy a torna egyik legnagyobb felfedezettje Riccardo Calafiori. A Bologna védőjét az Eb-kudarc után most a hihetetlenül szexi barátnője vigasztalhatja.

Az Európa-bajnokság előtt alighanem az olasz futballt kedvelőkön kívül kevesen hallottak Riccardo Calafiori nevéről. A 22 éves védő tavaly nyáron igazolt a Bolognához a Baseltől, az Bajnokok Ligájába jutó olasz csapatban pedig rögtön meghatározó játékos lett. Luciano Spalletti szövetségi kapitány az Eb-n is számolt be a fiatal játékossal, aki a csoportkörben minden meccsen pályára lépett, ám a Svájc elleni nyolcaddöntős bukást csak a kispadról nézhette, mivel eltiltás miatt ki kellett hagynia. 

A spanyolok ellen öngólt szerző, de a horvátok elleni meccsen gólpasszt adó Calafiori hirtelen hatalmas népszerűségre tett szert, ráadásul többek között a Juventus és a Real Madrid is szemet vetett rá.

Donnarumma és Calafiori sem tudta megmenteni a címvédő olasz válogatottat a hatalmas bukástól
Fotó: AFP

Az internet népe azonban nemcsak az ötszörös olasz válogatott védőre, hanem gyönyörű barátnőjére, Benedetta Boeme-re is felfigyelt. Nemrég előkerült egy felvétel, amelyen a tavaly befejezett bajnokság tavaszi szakaszában Calafiori éppen egy riporterhölgynek adott interjút a lefújást követően, amikor váratlanul megjelent Calafiori barátnője – írja a Bors. Boeme először megcsókolta, majd átkarolta szerelmét, ezt követően igencsak szúrós tekintettel nézett a női riporter felé. A kommentek megosztottak, sokak szerint ez egy megható szerelmes jelenet volt, a másik tábor szerint viszont Boeme féltékenységből ment oda, és okozott rendkívül kellemetlen másodperceket párjának, akivel még közös tetoválásuk is van.

Nos, az olaszok kínos Eb-kudarca után Calafiorit most a hihetetlenül gyönyörű barátnője vigasztalhatja, aki párjának köszöntően a közösségi médiában is egyre népszerűbb. 

Íme, egy összeállítás az olasz szépség legjobb képeiből:

Benedetta Boeme
Benedetta Boeme
Benedetta Boeme

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről