Vágólapra másolva!
A Manchester United brazil válogatott futballistáját, Antonyt tavaly nyáron a korábbi barátnője családon belüli erőszak vádjával feljelentette. A 24 éves labdarúgót később két másik nő is bántalmazással vádolta, a brazil rendőrség pedig nemrég döntést hozott az ügyében.

Antony korábbi barátnője, a DJ-ként és influenszerként is ismert Gabriela Cavallian családon belüli erőszak, agresszió, fenyegetés és testi sértés miatt tett feljelentést a brazil játékos ellen a Sao Pauló-i rendőrkapitányságon még tavaly júniusban, majd újabb bizonyítékokkal állt elő. Az áldozat szerint a focista az egyik alkalommal brutálisan fejbe ütötte őt, mellette pedig olyan keményen mellkason vágta, hogy elmozdult a mellimplantátuma, amit később meg kellett műteni. A Manchester United játékosa mindent tagadott, ám később két másik nő is olyan vádakkal állt elő, miszerint a 24 éves szélső fizikailag bántalmazta őket.

Antonyt súlyos vádakkal illette a korábbi barátnője
Fotó: AFP (Photo by Oli SCARFF / AFP)

A Manchester United tavaly nyáron annyiban kommentálta az eseményeket, hogy komolyan fogja venni az ügyet, a brazil válogatottnál viszont Antony kikerült a keretből, és azóta sem lépett pályára a nemzeti csapatban.

A legfrissebb hírek szerint a brazil rendőrség több mint egy évig nyomozott az ügyben, de nem talált bizonyítékot a futballista ellen, ezért ejtették a családon belüli erőszak vádját a játékossal szemben. 

"Az ügyet bizalmasan kezelték. További információkat a bíróságoktól kell kérni" - olvasható a brazil médiához eljuttatott közleményben.

Feltételezések szerint Angliában még folytatják a nyomozást, de a szigetországban nem emeltek vádat Antony ellen.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!