A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Manchester United edzője, Erik ten Hag szerint a csapata még nem áll készen a 2024/2025-ös idényre, holott pénteken már pályára kell lépnie a Premier League-ben.

Erik ten Hag a harmadik idényére készül a Manchester Unitednél, ahol már régóta várják a feltámadást. A holland edző a bajnokságban eddig még nem tudott maradandót alkotni a csapattal, és sokáig úgy tűnt, az előző szezon végén kirúgják, ám az FA-kupa győzelem végül megmentette az állását.

Az 54 éves szakember kérésére ezen a nyáron két futballista is érkezett a Bayern Münchentől, Matthijs de Ligt és Nusszer Mazraui személyében, akik korábban az Ajaxnál a játékosai voltak. Az angol sztárcsapat vezetősége az utóbbi hónapokban több mint 160 millió eurót költött új igazolásokra, ám ten Hag úgy érzi, még nem állnak készen az új idényre.

"Lezajlott az amerikai turné, majd megérkeztek a kerethez az Európa-bajnokságról és a Copa Américáról visszatérő játékosok, valamint az új igazolások. 

Ebből csapatot kell csinálnunk. Ez a csapat még nem áll készen, ám a bajnokság elkezdődik. Persze több edző is hasonló problémával küzd" - 

panaszkodott a holland tréner.

"Megvannak a céljaink erre a szezonra, nyilván készen kell állnunk rá. Nem rejtőzhetünk el, meg kell küzdenünk a helyzettel. Az idény elején nem szabad pontokat veszítenünk, keményen kell dolgoznunk és ügyelni arra, hogy szervezettek maradjunk. 

Még nem vagyunk 100 százalékosak, de meccsről meccsre építkezünk és fejlődünk egyénileg, valamint csapatszinten. Majd meglátjuk, milyen gyorsan megy végbe ez a folyamat" - 

tette hozzá Erik ten Hag.

Az elődő idényben a PL-ben 8. helyen záró Manchester United pénteken kezdi meg szereplését a Premier League 2024/2025-ös évadában, a csapat a Fulhamet fogadja este 21 órától az Old Traffordon.

Kapcsolódó cikkek

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!