Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok úszólegenda hamarosan egy új szerepkörben, a TV2 Dancing with the Stars című műsorában fog bemutatkozni egy profi táncossal az oldalán. Előbb azonban még külföldre, pontosabban Barcelonába utazott, hogy meghallgassa egy másik olimpiai bajnok eladását.

Hosszú Katinka elvileg gőzerővel készül az új táncos kihívásra, amiről elmondta, hogy csak attól fél, hogy táncolnia kell. A háromszoros olimpiai bajnok azonban nem olyan személyiség, aki kitér a kihívások elől, így biztosak lehetünk benne, hogy nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is a tőle megszokott szorgalommal készül a Suti Andrással előadott produkcióra.

Ebben az sem akadályozza, hogy a napokban repülőre ült és elhagyta az országot. Mint azt a Bors írja, Katinka Barcelonába repült egy telekommunikációs cég bemutatójára, ahol meghallgatta egy olimpiai bajnok sporttársa előadását.

A sporttárs nem más volt, mint a Huawei egyik nagykövete, a brit középtávfutó legenda, Mo Farah, aki 2012-ben Londoban, majd négy évvel később Rióban is megnyerte az 5000 és a 10000 méteres síkfutást.

A Dancing with the Stars október végén kezdődik a TV2-n.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!