Vágólapra másolva!
Az angol válogatott támadó, Ivan Toney a nemzetközi átigazolási piac utolsó napján került a Premier League-ben szereplő Brentfordtól a szaúdi Al-Ahlihoz. A 28 éves játékos megérkezése elég kellemetlenre sikerült, legalábbis ezt lehetett leolvasni az arcáról, miután a szurkolók elkezdtek neki "szerenádot" adni.

Ivan Toney - aki kétéves szerződést írt alá, és állítólag több mint 400 ezer fontot keres majd hetente, ami bónuszokkal együtt közel 500 ezer fontra (nagyjából 233 millió forint) emelkedhet - szerenádot kapott a dzsiddai klub rajongóitól.

Ivan Toney, Al-Ahli
A bizarr éneklés után minden Ivan Toney arcára volt írva
Fotó: X

Ivan Toney bizarr szerenádot kapott 

A közösségi médiában megosztott videón az látszik, hogy Toney erre nem számított, elég nehezen élte meg a kínos pillanatokat. 

A támadó éppen a személyzet egyik tagjával beszélgetett, aki megkérte, hogy forduljon a tömeg felé. A hatszoros angol válogatott focistának ekkor kezdtek énekelni a drukkerek: felarsant az "Ivan Toney, Toney, Ivan Toney, Toney" rigmus, miközben az asztalt ütötték a szurkolók.

Látható, hogy Toney mosolyog, miközben a rajongók a nevét éneklik, bólogat a fejével és öklével üti az asztalt, miközben próbálta felvenni a dal ritmusát. A videó azzal ér véget, hogy Toney átöleli a kántálást elindító férfit.

Az angol focirajongók nem tudták szó nélkül hagyni Toney kínos pillantásait.

"Olyan elveszettnek tűnik."; "Ez túl vicces."; Hogy bírta ezt ki nevetés nélkül? Igazi jégember" - sorjáztak az ilyen és ehhez hasonló kommentek.

Az Al-Ahli szeptember 13-án Cristiano Ronaldo fémjelezte al-Nasszr csapatával találkozik majd legközelebb. Toney-nak olyan csapattársai lesznek, mint Gabri Veiga, Franck Kessie, Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Edouard Mendy, Roger Ibanez vagy éppen Merih Demiral.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!