Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik és a csapattársai felemásan fogadták a liverpooli focista, Ibrahima Konaté extravagáns fellépését. Lassan megszokottá válik, hogy a francia labdarúgó-válogatott néhány tagja őrült divatbemutatóként fogja fel, milyen ruhában érkezik az összetartásra, de talán most Konaté átlépett egy határt.

Franciaország csütörtökön 20:45-től a Bozsik Arénában játszik Izraellel a Nemzetek Ligájában, a válogatott tagjai pedig megérkeztek az összetartásra.

Ibrahima Konaté
Ibrahima Konaté így érkezett meg a francia válogatotthoz 
Fotó: Ibrahima Konaté/Instagram

Ibrahima Konaté mindenkit megdöbbentett az öltözködésével

A franciáknál nem szokatlan, hogy egy-egy játékos fura öltözékben jelenik meg - Jules Kounde vagy éppen Bradley Barcola is szeret kitűnni a tömegből -, de a többi extravagáns játékosa közül is kitűnt most Ibrahima Konaté.

A Szoboszlai Dominikkal az RB Leipzig után a Liverpoolnál is egy csapatban játszó védő az arcát is teljesen eltakaró kapucniban szállt ki az autójából Clairefontaine-ben. Nagy derültség közepette húzta le aztán a cipzárt, hogy látsszon a fizimiskája – és ő is lássa a lépcsőfokokat

 - szúrta ki a Bors.

Konaté az Instagramon is posztolta a képeit, amikhez csak ennyit fűzött hozzá: "Arctalan".

A liverpooli játékostársak is felemásan reagáltak Konaté furcsa "divatmebutatójára".

A holland Ryan Gravenberch például egy kissé rosszallóan csodálkozó hangulatjelet biggyesztett a bejegyzéshez. Hasonlóan tett az angol Trent Alexander-Arnold is, míg Curtis Jones egy trágár rövidítést fűzött hozzá: WTF (azaz szabad fordításban: mi a f..sz?).

A divat iránt nyitottabb Szoboszlai tetszését ellenben elnyerte Konaté szerelése, de több korábbi esettel ellentétben a magyar középpályás szava ezúttal elállt a látottaktól, és a tőle megszokott vicces komment helyett csak lájkolta barátja galériáját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!