Vágólapra másolva!
A magyar fociválogatott kerete hétfőn találkozik Telkiben, a játékosok folyamatosan érkeznek az edzőtáborba. A magyarok pénteken a hollandokat fogadják, három nappal később pedig Bosznia-Hercegovinában vendégeskednek a Nemzetek Ligája A divíziójában.

A magyar szövetség közösségi oldalának hétfő délutáni beszámolója szerint érkeznek a magyar válogatott játékosai a Telki edzőtáborba.

IMG_2221
Varga Barnabásékra nehéz meccsek várnak
Fotó: Csudai Sándor - Origo / Csudai Sándor - Origo

Érkeznek a magyar válogatott focisták Telkibe

A focisták nagy mosollyal az arcukon érkeztek meg, ez nem is meglepő, a játlkosok mindig elmondják, mekkora örömmel érkeznek a válogatotthoz. 

Marco Rossi csapatára nem vár könnyű feladat, pénteken a hollandokat fogadja a nemzeti csapat, három nappal később pedig Bosznia-Hercegovinában vendégeskedik a Nemzetek Ligája A divíziójában.

Érdekesség, hogy a fotókon egyelőre nem szerepel a Liverpool magyar sztárja, Szoboszlai Dominik, de ő általában később érkezik.

A magyar válogatottal kapcsolatos hír, hogy Kerkez Milos, Horváth Krisztofer és Loic Nego sem csatlakozik a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, helyettük Schön Szabolcs, ifj. Dárdai Pál és Gera Dániel került a csapatba.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!