Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé sokakat magára haragított, amikor kissé sántító indokkal lemondta a szereplést a francia válogatott két októberi Nemzetek Ligája meccsén. Most tovább gyarapodhat az ellenségei száma Mbappé ellenségeinek a száma.

Mondjuk, hogy elfogadjuk Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársának, Ibrahima Konaténak a véleményét, és napjainkban valóban nem könnyű Kylian Mbappénak lenni. De a Real Madrid világsztár támadója maga is sokat tesz azért, hogy ne legyen mindenki kedvence.

Kylian Mbappé,
Kylian Mbappé némi töprengés után úgy döntött, kihagyja a két októberi meccset
Fotó: AFP

Most például azzal, hogy sérülésre hivatkozva lemondta a francia válogatott két októberi Nemzetek Ligája meccsét, Izrael és Olaszország ellen. Miközben maga a szövetségi kapitány, Didier Deschamps is ráerősített, hogy nincs megfelelő állapotban, azért a Villareal ellen már a bejelentés után lejátszott bajnokin mégiscsak elbírt 71 percet a Real Madridban.

Ezek után a "sérült" és/vagy "hiányos felkészültségű" támadó ahelyett, hogy erőnléte visszaállításán dolgozott volna, az Aftonbladet című svéd lap információi szerint az Izrael-Franciaország (1-4) ideje alatt egy stockholmi éjszakai klubban bulizott a barátaival.

A cikk szerint Mbappé és csapata előbb megvacsorázott az igen elegáns Chez Jolie nevű étteremben, majd egy fekete kisbusszal a svéd főváros Stureplan kerületében található V nevű szórakozóhelyre hajtott, ahol a francia sztárt egy külön lakosztály várta.

A francia válogatott legközelebb hétfőn lép pályára Belgium ellen Brüsszelben.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!