Vágólapra másolva!
A világbajnok francia futballsztár helyzetén nem rontott, de nem is javított a svéd Expressen című lapnak nyilatkozó egyik lány, aki rendszeres résztvevője a hasonló buliknak. Képeket ne is várjunk, ugyanis mindenkinek le kellett adnia a mobiltelefonját, ami egy zárt borítékba került.

Újabb részlet derült ki az egész világot lázban tartó legfrissebb futballbotrányról, azaz a világsztár francia csatár, Kylian Mbappé nemi erőszak ügyéről. Mint arról az elmúlt napokban részletesen beszámoltunk, a Real Madrid és a francia válogatott sztárját Svédországban vádolta meg egy nő nemi erőszakkal, amikor október 10-én (amikor a franciák éppen Budapesten verték meg 4-1-re Izraelt a Nemzetek Ligájában) egy stockholmi privát partin vett részt.

Julia Franzén
Julia Franzén (középen) rengeteg hasonló partyn vett már részt
Fotó: Facebook.com/julia.franzen1/

A V klubban zajlott buliról eddig semmi nem lehetett tudni, most viszont az Expressen című svéd lap szóra bírta az egyik meghívott lányt, Julia Franzént. Mint kiderült, Franzén rutinos party vendég, akit szinte minden nagyobb sztár hasonló bulijára meg szokás hívni.

Amikor megérkezett Stockholmba, alighanem szólt neki valaki, hogy ismer egy "promótert", aki leszervez neki egy bulit lányokkal, ha akarja

 - mondta Julia Franzén, aki elmondása szerint már számtalan ilyen buliban volt Svédországban és külföldön is.

"A számom megvan a külföldi szervezőknek is, úgyhogy csak kapok egy telefont, hogy "hé, Julia, meghívnánk egy buliba". Ez éppen annyira különleges, mint bármilyen modell munka. Mindössze annyi kell hozzá, hogy nézzél ki jól és legyél kedves."

Már testközelből ismerte Mbappét

Julia Franzén a lapnak elárulta, hogy már ismerte Kylian Mbappét, ugyanis nem ez volt az első közös bulijuk. 2018-ban az unokatestvérével, Camilla Fogestedttel együtt Torinóba utazott a francia válogatott vb-előtti nagy bulijára. Camilla ugyanis ismert valakit a csapatból, és kijárta, hogy Julia is vele utazhasson.

A torinói partyn ott volt a teljes francia csapat,

 a bulin volt rúdtánc és "fergeteges volt, de egyúttal abszolút privát és nagyon kellemes" - emlékezett vissza Julia. A franciák másnap inultak is Oroszországba, ahonnan világbajnokként tértek haza.

Képeket azonban nem várjunk ezekről a bulikról.

Mindig ez a rend, és ez már 2018-ban is így volt. A telefonokat az érkezéskor le kell adni és egy lezárt borítékba kerülnek. Nem csak a franciák csinálják így, ugyanez a helyzet Cristiano Ronaldo bulijaiban is

 - árulta el Julia Franzén.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!