Vágólapra másolva!
Egy korábbi Premier League-játékost azzal vádolnak, hogy megerőszakolt egy nőt a londoni Corinthia Hotelben. A 24 éves futballistát őrizetbe vette, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezte a rendőrség.

A hírek szerint az áldozat egy londoni bárban találkozott a játékossal, majd együtt felmentek a hotelbe. A fiatal, 20-as éveiben járó nő szerda kora reggel riasztotta az ötcsillagos luxusszálloda recepcióját.

A nő azt állította, hogy ekkor támadta meg és erőszakolta meg őt a 24 éves labdarúgó, akinek a nevét jogi okokból nem közölték. 

A rendőrök nemi erőszak vádja miatt letartóztatták a szállodában a futballistát aznap délelőtt 10 órakor, majd a Charing Cross rendőrőrsre vitték, és egész nap egy ügyvéd jelenlétében hallgatták ki. A játékost - aki minden vádat tagadott - később óvadék ellenében szabadlábra helyezték december közepéig, a további rendőrségi vizsgálatig. 

Az érintett játékos külföldön született, majd számos angol klubban futballozott, valamint saját hazáját képviselte ifjúsági és felnőtt szinten. 

Játszott a Premier League-ben, az emberek felismerik. Az ellene felhozott vádak nagyon súlyosak" -

számolt be róla az egyik forrás.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!