Vágólapra másolva!
A spanyol modell és televíziós személyiség, Luisa Kremleva szexuális erőszakkal vádolta meg az AC Milan futballistáját, Theo Hernandezt. A nő nem tudta bizonyítani a francia focista bűnösségét, így hamis vád bűntette miatt akár börtönbe is kerülhet.

Luisa Kremleva állítása szerint a francia válogatott balhátvéd 2017-ben Spanyolországban, egy éjszakai szórakozóhely közelében a Porsche Cayenne sportautójában erőszakolta meg őt. 

A modell azt is elmondta, hogy Hernandez térd- és hátsérülést is okozott neki, miután kilökte az autójából. 

A Milan játékosa később elismerte, hogy szexuális viszonyt folytatott a nővel, de abba mindketten beleegyeztek, így a nemi erőszak vádját határozottan elutasította.

Az ügyben a nyomozást követően a bíróság nem talált bizonyítékot Hernandez bűnösségére, ezért hamis vád elkövetése miatt a spanyol TV-sztár kerülhet hatalmas bajba. 

Kremlevának október 28-án kell majd megjelennie a Costa De Sol állambeli málagai bíróságon.

Az ügyészek egy előzetes vádiratban arról számoltak be, hogy a Milan focistáját nemi erőszakkal megvádoló modellnek két év börtönbüntetést és 12 ezer font pénzbírságot kellene kapna, amennyiben elítélik.

A 27 éves Theo Hernandez korábban az Atlético Madridban és a Real Madridban is futballozott, majd 2019 nyarán igazolt az AC Milan csapatához. A francia válogatottban 34 alkalommal szerepelt, ezeken két gólt szerzett.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!