Vágólapra másolva!
A héten egy lánykérésről már beszámolhattunk, amikor a hét közepén a Liverpool magyar sztárja, Szoboszlai Dominik eljegyezte a szerelmét, Buzsik Borkát. Ezt irigyelte meg az Arsenal kapusa, David Raya, aki ugyancsak a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt.

Az Arsenal szombaton nagy meglepetésre 2-0-ra kapott ki a Kerkez Milossal felálló Bournemouth otthonában, így David Raya számára nem igazán jött össze az ünneplés.

David Raya
David Raya megkérte Tatjana Trouboul kezét
Fotó: David Raya

David Raya megkérte a barátnője kezét

Az Arsenal kapusa ugyanis még a szombati mérkőzés előtt jelentette be az Instagram-oldalán, hogy eljegyezte a dögös barátnőjét, Tatjana Trouboult.

"Igent mondott" - írta a bejegyzés mellé nagyon boldogan a spanyol kapus.

A meghitt lánykérés egy gyertyafényes vacsorán történt, egy fotós pedig meg is örökítette a pillanatot, amikor Raya féltérdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést.

A posztot természetesen azonnal elárasztották a gratuláló kommentek. Tatjana és Raya 2021 óta vannak együtt, de 2022 júniusáig vártak azzal, hogy nyilvánosságra hozzák a kapcsolatukat.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!