Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Kerkez Milossal felálló Bournemouth hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján. A vendégek William Saliba kiállítása miatt a 30. perctől kezdve emberhátrányban futballoztak, amely miatt elég szép kis összeesküvés-elmélet látott napvilágot.

Ami a meccset illeti, a Bournemouth nyerőembere a csereként pályára lépő Justin Kluivert volt, aki góllal és gólpasszal segítette sikerhez a csapatot, persze ehhez kellett William Saliba kiállítása is. 

William Saliba
William Saliba mindent eldöntött
Fotó: Glyn KIRK / AFP)

William Saliba piros lapjába beleszólt Howard Webb? 

Az első félidő 30. percében William Saliba lerántotta az ellenfél kilép támadóját és elsőre a játékvezető csak sárga lapot mutatott fel neki.

 Azonban a VAR-szobából a fülére szóltak, megnézte az esetet és úgy ítélte meg, hogy a francia védő gólhelyzetben szabálytalankodott a Bournemouth játékosával szemben.

A közösségi médiában pedig azonnal elindultak a találgatások, hogy Howard Webb – aki 2022 óta a játékvezetők főnöke – 

miért épp akkor nyúlt a füléhez és beszélt valakivel, amikor Robert Jones bíró kiment a monitorhoz. Ráadásul a jó tekintéllyel rendelkező ex-spori nemcsak a füléhez nyúlt, hanem aztán mintha üzenetet is írt volna a telefonján. Az Arsenal-szurkolók persze azonnal belelátták, hogy Howard Webb utasításba adta, hogy William Salibát állítsák ki 

- szúrta ki a sport365.

Ez volt egyébként Saliba első kiállítása az Arsenalban és egész karrierje során, ráadásul így ki kell majd hagynia a Liverpool elleni bajnokit jövő héten.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!