Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Manchester City angol sztárja, Jack Grealish lemaradt az Európa-bajnokságról, így az ezüstéremről is, de legalább kellőképpen ki tudja magát pihenni a következő szezon előtt. Erre szüksége is van, mivel hamarosan megszületik a gyermeke, a párja, a gyönyörű Sasha Attwood már hatalmas pocakkal pózolt.

Miközben Jack Grealish újabb pillanatokat osztott meg a nyári szabadságáról, a barátnője, Sasha Attwood a hatalmas pocakjával nyűgözte le a rajongókat. 

Sasha Attwood
Sasha Attwood hamarosan anya lesz
Fotó: Instagram/sasha__rebecca

A sztárpár még tinédzser korban kezdett el randizni a solihulli iskolában, azóta egy párt alkotnak 

- írja a The Sun.

Amikor a gyönyörű nő bejelentette a terhességét, a következőket mondta: "Fél én, fele te." Hasonlóan romantikus volt Jack Grealish is, aki hozzátette: "Az élet legnagyobb áldása."

Sasha Attwood a legújabb Instagram-posztjában pedig már azt mutatta meg, milyen nagy a pocakja, miközben a szardíniai nyaralásán élvezi a napsütést.

Az angol támadót nem vitte el magával Gareth Southgate az Eb-re, így bőven jutott arra ideje, hogy kipihenje magát. Azért a pihenés mellett próbálta formában tartani magát, korábban azt is megmutatta, hogyan készül a következő szezonra.

A Manchester City a Celtic, az AC Milan, a Barcelona és a Chelsea ellen játszik majd a barátságos mérkőzéseket. Ezután a Man Uniteddel találkoznak a Community Shieldben (megegyezik a Szuperkupával), mielőtt a Chelsea-hez utaznak majd a Premier League nyitónapján.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.