Vágólapra másolva!
Federico Chiesa, a Juventus Európa-bajnok olasz támadója a Premier League-ben szereplő Liverpoolhoz igazol. Szoboszlai Dominik új csapattársa már meg is érkezett a szigetországba, és vele tartott gyönyörű felesége Lucia Bramani is.

„Nagyon boldog vagyok, alig várom, hogy a Liverpool játékosa legyek. Én és a családom, nagyon boldogok vagyunk” – mondta a Liverpoolba indulás után Chiesa, aki a feleségével érkezik majd Angliába. 

A 23 éves Lucia Bramani nyáron házasodott össze az olasz válogatott támadóval, egy grossetói katedrálisban mondták ki az igent egymásnak. A ceremónia után a pár egy Ferrarival érkezett a Castello di Vicarellóban tartott lagzira.

Lucia Bramani, az Európa-bajnok Federico Chiesa felesége
Fotó: lucybramani@instagram

Federico Chiesát sokan az olasz labdarúgás új világsztárjának kiáltották ki, azonban a 2021-es Európa-bajnoki győzelem után elülső keresztszalag-szakadást szenvedett és kilenc hónapot ki kellett hagynia. 

Ekkor érkezett az életében a fiatal szépség, aki támasza volt a legrosszabb időszakában, bár nem ment egyszerűen az ismerkedés.

Lucia Bramani  az egyik legszebb olasz focistafeleség
Fotó: lucybramani@instagram

A nő ugyanis eleinte azt hitte, hogy Chiesa eltúlozza a sérülését, és kifogásokat keres, hogy ne láthassa őt.

Federico Chiesa és Lucia Bramani nyáron mondták ki a boldogító igent
Fotó: lucybramani@instagram

A kezdeti nehézségeken túllendülve aztán 2023 karácsonya előtt Chiesa megkérte Lucia kezét, a modellként és pszichológusként dolgozó szépség pedig örömmel mondott igent.

Chiesa a hírek szerint négyéves szerződést kötött a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató angol csapattal, a Liverpool 13 millió eurót fizet a Juventusnak az olasz válogatott támadóért.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!