Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szerepő Liverpool magyar sztárja, Szoboszlai Dominik szakmát váltott, igazán különleges szerepet vállalt. A válogatott focista ezúttal nem a pályán, hanem a kamerák mögött nyűgözte le a rajongókat.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Liverpool bemutatta az idei harmadik számú, fehér színű mezét. A különleges, szurkolókkal közös fotózásról az angol együttes Különleges, szurkolókkal közös fotózással - szúrta ki a Bors.

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Szoboszlai Dominik a Liverpool harmadik számú mezében 
Fotó: Liverpool FC

Szoboszlai Dominik igazi művész a pályán és a pályán kívül is

Szoboszlai Dominik ugyanis nem csak „modellként”, de a fényképezőgépek túloldalán is megmutatta a tudását a liverpooli mezbemutatón.

A klub hivatalos YouTube-csatornájára felkerült  videó tanúsága szerint Szoboszlai két gépet is szorgalmasan kattintgatott, a célba vett csapattársai – többek között Mohamed Szalah és Ryan Gravenberch – nagy derültségére. 

A magyar játékos jól megszokott lazasága elnyerte a rajongók tetszését is.

„Igazi művész a pályán és a pályán kívül is”; „Mennyi hangszeren játszik: futballista, fotós és modell?! Bámulatos férfi”; „Szoboszlai túl tehetséges mindenben”; „Fényképésznek is ő a legjobb”; „A legjóképűbb fotós!”; „Jó látni ezeket a pillanatokat: Szoboszlai fotói ütősek Szalahról” „Jó a kamera előtt és mögött is” – özönlöttek az ilyen és hasonló kommentek.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!