Vágólapra másolva!
A BBC brit közszolgálati csatorna augusztusban rúgta ki a korábbi angol válogatott támadót, Jermaine Jenast nem megfelelő viselkedése miatt. A brit bulvárlapok mostanra kiderítették, hogy mit is takar az indoklás.

A 2003-09 között 21 angol válogatott meccsen pályára lépő, korábbai Newcastle- és Tottenham-támadó, Jermaine Jenas 2022-ben már a BBC szakértőjeként dolgozott a katari foci-vb-n, amikor elkövette a bevezetőben említett "nem megfelelő viselkedés"-t kimerítő tetteket.

Mint azt a Daily Star brit bulvárlap írja, Jenas meztelen, illetve csak a nemi szervét ábrázoló fotók mellett, meglehetősen sikamlós üzenetekkel bombázott egy nőt, aki a helyszínen dolgozott eseményszervezőként. Az önmagáról küldött perverz fotókért cserébe a nőtől is meztelen képekért könyörgött.

Jermaine Jenas
Jenas profi pályafutása a Qeens Park Rangers csapatában ért véget
Fotó: AFP

A nő azonban sajnálatosan nem Ellie Penfold volt, akivel 13 éve él házasságban és akivel négy közös gyermekük van. 

A BBC tehát ezért rúgta ki az évente 190 ezer fontot (kb. 88,6 millió forint) fialó állásából, majd pár nappal később ugyanígy tett a talkSPORT is, ahol szintén szakértőként alkalmazták.

A rendezvényszervezőt sikerült elérnie a Daily Mailnek, aki elmondta, hogy luxuseseményeket szervezett a vb idején, és azért adta meg a számát a BBC helyszínen lévő szakkommentátorainak - Gary Linekernek, Rio Ferdinandnak, Micah Richardsnak, Ashley Williamsnek és Jenasnak - hogy keressék meg, ha szeretnének részt venni egy-egy ilyen eseményen. Közülük azonban csak Jenas bukkant fel.

"Már másnap este eljött egy vacsorára és ott maradt a partira is. És még aznap éjjel elkezdett üzenetekkel bombázni" - mondta a nő.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!