Cseh Lászlót állítólag doppingolással vádolta meg egy Éden Hotel-szereplő

Cseh László olimpiai érmes úszó
Vágólapra másolva!
Egy valóságshow-ból ismert úszó csalással vádolta meg Cseh Lászlót, ám később közölte, hogy ő nem írt semmit, hanem feltörték a Facebook-oldalát - írja a Bors Online.
Vágólapra másolva!

Az internetes oldal információja szerint az Éden Hotel című valóságshow-ból ismert, szintén úszó Sincki Ádám állítólag biztos forrásból tudja, hogy a világbajnok, olimpiai ezüstérmes Cseh csak kitalálta 2004-es bokatörését, a felkészülését pedig az orvostudomány segíti, azaz doppingol - ez a Facebook-oldalán jelent meg.

"Nem én írtam a bejegyzést, valaki feltörte a Facebook-oldalamat. Szombaton hívott a klubom, a Dunaferr vezetőedzője, hogy a történtekről kérdezzen, én tőle hallottam először a dologról. Cseh Lászlóval nem vagyunk semmilyen viszonyban, tudunk egymásról, és kész. Ha a fegyelmi bizottság elé kell állnom, elmondom: valaki a nevemben írogatott" - nyilatkozta a Borsnak Sincki Ádám, aki ellen a magyar szövetség fegyelmit indított rágalmazásért.

"Szörnyű, hogy az olimpia előtt néhány nappal megvádolja Lacit, akit csak az idén tizennégyszer ellenőrzött a Magyar Antidopping Csoport" - mondta Cseh László edzője, Turi György, majd hozzátette, sem ő, sem tanítványa nem akar ezzel tovább foglalkozni, mert megzavarná a felkészülést.

"Ez az ember saját fészkébe piszkított" - vélekedett idősebb Cseh László. "Nem kell szeretni a fiamat, de ilyen aljasul megrágalmazni... Idén itthon és külföldön legalább hatvanszor vettek tőle vért a doppingvizsgálatokhoz, és mindannyiszor tiszta volt. Jellemző, hogy amikor ez az ügy kipattant, akkor is éppen ellenőrizték."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!