Vágólapra másolva!
Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! - az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában ez már az országos döntő, ahol az Ön szavazata is számít! Vármegyéről vármegyére haladva mutatjuk meg a jelölteket, de szavazni természetesen valamennyi versenyzőre tud, akár naponta is! Ma a Pest vármegyei jelöltek mutatkoznak be.

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Ismerje meg a tesitanárokat:

30 év alattiak: Nagy Enikő / Vác / Váci SZC Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium

Nagy Enikő vagyok a váci Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium tanára. Második éve dolgozom a suliban, ahol egyébként pár évvel ezelőtt még én is diák voltam. Tesit és angol nyelvet tanítok, illetve idéntől osztályfőnöki szerepbe is léphettem, ami egy teljesen új szintre emelte a munkámat. Őszintén és boldogan mondhatom, hogy mindennél jobban szeretem a munkámat és egy életre szóló hivatásként tekintek rá. A suli egy nagyszerű közeg, a gyerekek pedig az egyik legnagyobb örömforrás a mindennapjaimban. Hiszem, hogy az iskola egy klassz hely, és diákok-tanárok egyaránt a kemény munka és tanulás mellett valami rendkívülit tudunk együtt közösen alkotni. Szeretném, ha a tudás támogatása mellett jó kedvet, örömöt, élményeket, törődést és szeretetet is tudnék adni a tanulóimnak. Engem leginkább a gyerekek motiválnak nap, mint nap, és remélem, hogy őket pedig nekem sikerül motiválnom. Tanárnak lenni leírhatatlan érzés, elmondhatatlanul sokat ad! Nem tudom, hogy ki jelölt engem, de köszönöm, sokat jelent!

kisiskola kategória: Bertókné Varga Éva / Pánd / Pándi Általános Iskola

Egy apró, de nagyon gyönyörű településen dolgozom immáron 19 éve, a Pándi Általános Iskolában. Kis létszámú osztályokkal családiasan telnek az órák. Igyekszem mindenkinek átadni a mozgás örömét az órákon s azon kívül is. Szeretünk a gyerekekkel mindenféle mozgásformát kipróbálni. A sport mellett nagyon szeretem a természetet, amibe próbálom bevonni diákjaimat is. Mottóm: a sport öröme mindenkié.

nagyiskola kategória: Etédi Zoltán / Cegléd / Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Pályámat 38 éve a jelenlegi munkahelyemen, a ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskolában kezdtem, mint testnevelő tanár. A tanítás mellett 15 évig NB1-es kézilabdás is voltam. Előszeretettel élek iskolai keretek között az egyik legkedvesebb szabadidős tevékenységemnek, a táborszervezésnek. Sí, kajak-kenu és lovagló táborokat is bonyolítottam, eddig már összesen 86 alkalommal. A katolikus iskola mellett a ceglédi Dózsa György Kollégiumban testnevelő-, szabadidő-szervező- és nevelőtanár is vagyok. A munkám számomra a hivatásom, melyben még ma is örömömet lelem.

Etédi Zoltán

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Szavazzon az összes kategóriában akár naponta. Köszönjük, hogy velünk játszott!

Mindent egy helyen az Eb-ről