Vágólapra másolva!
A hétvégén rendezték meg a HUMDA országos ralibajnokság idei zárófutamát. A Zemplén-ralin egy nagy balesetet is láthatott a közönség, amely tagjai közül néhányan centiméterekkel kerülték el a tragédiát.

Vasárnap a Velenczei Ádám, Bán Viktor páros nyerte a Zemplén-ralit, miután legnagyobb riválisuk, a Német Gábor, Németh Gergely duó a mádi gyorsasági szakaszon elhibázott egy balkanyart, a versenyautó pedig kicsúszott és az oldalára borult. Az autót végül visszatették a pályára, és Németék folytatták a versenyt, de minderre azok után került sor, hogy a nézők túltették magukat az ijedtségen. A kisodródott autó ugyanis néhány kilátogatót csak centiméterekkel került el – írta a p1life.hu, amely egy videót is megosztott az esetről, ezt ide kattintva tekinthetik meg.

Zemplén-rali, baleset, Német Gábor
A Német Gábor, Németh Gergely duó a Zemplén-rali mádi gyorsasági szakaszán szenvedett balesetet
Fotó: facebook.com/NemetMotorsport

Mint kiderült, a nézők szabályos helyen, a szalag mögött álltak, ezért is úszhatták meg szerencsésen az incidenst. A márciusi Esztergom-Nyerges Rallyn történtekkel ellentétben tehát a Zemplén-rali haláleset és sérülések nélkül zárult.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!