A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Első Miami Heat-beli fellépésén 17 ponttal és hét lepattanóval zárt Shaquille O'Neal, az észak-amerikai profikosárlabda-liga (NBA) centersztárja. A nyáron a Los Angeles Lakerstől érkezett, és 15 kilót fogyott klasszis 22 percet töltött a pályán a houstoni felkészülési mérkőzésen, melyen a floridaiak 85-75-re kikaptak.

"Nagyon jó fizikai állapotban van, és elképesztő formában játszik. Rengeteget fut, és hatalmasakat ugrik" - dicsérte a meccs legjobbját Jao Ming (Yao Ming), a texasiak kínai óriása.

A Lakersnél megszokott, 34-es aranysárga mez helyett 32-es fekete trikóban játszó O'Neal a találkozó előtt szívélyesen összeölelkezett ázsiai riválisával, sőt Jao szüleinek is felintegetett a lelátóra.

"Mindenki azt kérdezgeti tőlem, hogy vajon Shaq képes lesz-e erre vagy arra. Nos, a kosárlabdában nincs olyan dolog, amit ő nem tud megtenni. Mozgékonyabb lett a legtöbb centernél, úgyhogy sokan meg fognak döbbenni az idei produkcióján" - foglalta össze a tudnivalókat a Heat új szerzeményéről Stan Van Gundy vezetőedző.

eredmények, előszezon:
Houston Rockets - Miami Heat 85-75
Sacramento Kings - Golden State Warriors 79-97.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!