A Boston öt év után tudta újra legyőzni a Washingtont

Washington Capitals v Boston Bruins GettyImageRank3
BOSTON, MASSACHUSETTS - JANUARY 10: Patrice Bergeron #37 of the Boston Bruins looks for a shot against Braden Holtby #70 of the Washington Capitals during the first period at TD Garden on January 10, 2019 in Boston, Massachusetts. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Boston Bruins 2014 óta először tudta legyőzni a bajnoki címvédő Washington Capitals csapatát az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján.

A mérkőzés egyetlen gólját a cseh David Krejci szerezte egy kapáslövésből, a Bruins kapusa, a finn Tuukka Rask 24 kapura tartó korongot hárított.

David Krejci eldönti:

A bostoni csapat ezzel a győzelemmel egy három meccses vereségsorozatnak vetett véget, míg a Capitals nyolcat elvesztett az előző kilenc mérkőzéséből.

Az Edmonton Oilers ötödik egymást követő vereségét szenvedte el, ezúttal a Montreal Canadiens múlta felül őket. A Calgary Flames úgy tudta legyőzni a Carolina Hurricanes csapatát, hogy az ellenféltől érkező három játékos: Derek Ryan, Elias Lindholm és Noah Hanifin is betalált régi együttesének.

Eredmények:
Washington Capitals-Boston Bruins 0-1
Carolina Hurricanes-Calgary Flames 3-4
Montreal Canadiens-Edmonton Oilers 4-3, hosszabbítás után

Mindent egy helyen az Eb-ről