Vágólapra másolva!
Anthony Lambet, az NBA-bajnok Golden State Warriors játékosát beidézték egy bírósági ügyben, ami a volt egyetemén történt szexuális zaklatás ügyében zajlik.

A vádiratban az szerepel, hogy az azt benyújtó Kendall Ware hat hónapig járt Lambbel, aki 2019-ben megerőszakolta, viszont ezt akkor nem jelentette a rendőrségnek, a játékost pedig nem vádolták meg semmivel - derült ki a Yahoo oldaláról.

Lamb bajba került Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Tayfun Coskun

A férfi és a nő körülbelül hat hónapig randevúzott, később egy partin egy hálószobába mentek. Ware azt mondta, hogy Lamb állítólag megerőszakolta.

- áll a vádiratban.

Ware arról számolt be, hogy két másik eset is történt: Lamb az ő beleegyezése nélkül levette az óvszert közösülés közben, és egyszer szex közben a beleegyezése nélkül filmezte le őt.

A vádirat szerint az egyetem sportrészlege megkereste Ware-t és megpróbálta lebeszélni a hivatalos útról, és végül nem is vizsgálta ki megfelelően az ügyet. Állítólag Lamb emiatt maradhatott a csapatban, és alá kellett írnia egy nyilatkozatot arról, hogy nem lép kapcsolatba Ware-rel.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.

Mindent egy helyen az Eb-ről