Vágólapra másolva!
A kaliforniai Oxnardban kigyulladt az az ötcsillagos szálloda, amelyben a nyári edzőtáborozása során a Dallas Cowboys játékosai és stábja is el volt szállásolva. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, hogy megfékezzék a lángokat.

A kaliforniai Oxnardban kigyulladt az a Residence Inn szálloda, amelyben a Csendes-óceán partján lévő városkában edzőtáborozó Dallas Cowboys játékosai és stábtagjai is laktak, írja a The Athletic.

Az oxnardi tűzoltók nem sokkal délután 5 óra előtt kaptak riasztást, hogy tűz ütött ki a hotel egyik szobájában. Azonnal nagy erőkkel (16 autóval és 35 tűzoltóval) siettek a helyszínre, és mint azt Stephen McNaughten a bevetési egység parancsnoka elmondta, mintegy 15 percen belül megfékezték a lángokat.

A szobában, ahol a tűz keletkezett nem tartózkodott senki, és a Cowboys küldöttségéből sem sérült meg senki. A csapat egyébként éppen edzést tartott a hotel mögötti két füves pálya egyikén, amikor megszólaltak a tűzjelzők. Szerencsére ennek az esetnek tényleg nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!