A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Kassai vezeti a német-spanyol elődöntőt

Vágólapra másolva!
A FIFA Játékvezetői Bizottságának a döntése értelmében a Németország-Spanyolország elődöntőt Kassai Viktor játékvezető és két partjelzője, Erős Gábor és Vámos Tibor dirigálja a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon - értesült a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.
Vágólapra másolva!

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elsősorban két szempont, az eddigi teljesítmény és a semlegesség alapján jelöli ki a mérkőzések játékvezetőit, s mivel Kassai Viktor eddigi három mérkőzésén kevés hibával teljesített, majd a negyeddöntőn nem kapott meccset, várható volt, hogy még bevetik a vb-n. "Pozitív visszajelzésnek vettük, hogy a nyolcaddöntőben is kaptunk meccset, hiszen ez azt jelenti, elégedettek voltak a csoportkörben mutatott teljesítményünkkel" - nyilatkozta múlt szerdán az [origo]-nak a 34 éves bíró. "Motiváltak vagyunk, és megnövelte az önbizalmunkat ez a három meccs" - tette hozzá Kassai, aki a Brazília - Észak-Korea és a Mexikó-Uruguay csoportmérkőzés után a Ghána-Egyesült Államok nyolcaddöntőt vezette.

Forrás: AFP

A FIFA Játékvezetői Bizottsága kedden úgy döntött, hogy Kassai Viktor vezetheti a spanyol-német elődöntőt, amelyet azért is kaphatott meg, mert két európai csapat csap össze, így a semlegesség nem sérül azzal, hogy európai játékvezető dirigálja a találkozót.

A mérkőzést - amelyen a két évvel ezelőtti Eb-döntő résztvevői találkoznak ismét - szerdán 20.30-kor rendezik Durbanben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!