Magyar bíró birkózott Neymarral Ausztriában

fbl Horizontal
Brazil's forward Neymar lies on the pitch during the international friendly footbal match Austria vs Brazil in Vienna, on June 10, 2018. / AFP PHOTO / JOE KLAMAR
Vágólapra másolva!
A világbajnokságon ugyan nem lesz magyar játékvezetői küldöttség, de ez nem jelenti azt, hogy a magyarok ne ténykedhettek volna a felkészülési meccseken. Az osztrák-brazilon a világ legdrágább játékosának, Neymarnak gyűlt meg a baja Andó-Szabó Sándorral.
Vágólapra másolva!

Bécsben, Ausztria ellen játszotta utolsó világbajnoki felkészülési meccsét Brazília. Neymarék meccsét Kassai Viktor és stábja vezette.

A brazilok Neymar remek játékának és góljának is köszönhetően 3-0-ra nyertek. A meccsen volt több durva osztrák belépő, többek között Neymart is ápolni kellett. Amikor idő előtt szeretett volna visszatérni a pályára, Andó-Szabó a karjánál fogva rángatta vissza a pályán kívülre a Paris Saint-Germain sérülésből visszatért sztárját.

Nagyobb baj szerencsére nem történt, Kassai megadta a jelet, Andó-Szabó pedig elengedte a brazilok legféltettebb kincsét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!