A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNÖzbas Szofi
12:30CselgáncsCatherine Beauchemin-Pinard-Szofi Ozbas
HUNUngvári Attila
12:35CselgáncsMatthias Casse-Attila Ungvari
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Lélegzetelállítóan amatőr hiba történhetett az AMD-nél

gamer pc gaming videojáték
Fotó: Sean Do / Unsplash
Vágólapra másolva!
Félreütés miatt csúszhatnak egy-két hetet az új Ryzen processzorok.
Vágólapra másolva!

Az eddigi jelek alapján nagyon jól fogyhatnak majd az AMD Ryzen 9000 szériába tartozó asztali számítógépes processzorok, a termékek kellemesen alacsony fogyasztás és korrekt árcédulák mellett biztosíthatnak remek teljesítményt a komoly tűzerejű PC-kben. További az eladásokat váratlanul segíteni képes tényező az AMD számára, hogy a rivális Intel óriási botrányba keveredett a felső kategóriás processzorok piacán.

Sajnos az AMD a múlt héten kénytelen volt elhalasztani egy-két héttel az első körben piacra kerülő négy processzor július végére tervezett rajtját, miután nem részletezett minőségi problémára lett figyelmes egyes korai gyártású darabok esetében. 

Most a tesztelői példányokat kapott sajtómunkások jóvoltából fény derülhetett a hibára: félreírták a processzorok tetején lévő hőterítő sapkán a modellszámokat, egyes Ryzen 5 9600X és Ryzen 7 9700X modelleken is „Ryzen 9” jelzés volt olvasható.

Ennek megfelelően úgy tűnik, hogy nem műszaki probléma volt az érintett termékekkel, azonban az egyetlen szám félreütése éppen elég megítélésbeli és jogi bonyodalmat okozhat ahhoz, hogy az anyagi kár ellenére jobb ötlet legyen a bolti forgalomba kerülésük előtt visszahívni az érintett termékeket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!