A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
15:50VívásHungary-Iran

Visszakapnak egy extrát a Spotify ingyenes hallgatói

spotify zenehallgatás zene streaming zenestreaming
Fotó: David Švihovec / Unsplash
Vágólapra másolva!
Kicsinyes értékesítési kísérlet volt elvenni tőlük az alapfunkciót.
Vágólapra másolva!

Minden ingyenes és fizetős verzióval is rendelkező streamelőszolgáltatás legfontosabb célja, hogy a használói minél nagyobb arányban váltsanak át a havidíjas csomagjára, de ok nélkül persze senki sem fogja kinyitni a pénztárcáját. Tavaly ősszel a Spotify egy kifejezetten kicsinyesnek tűnő tereléssel kezdett próbálkozni, kikapcsolta a dalszövegek megtekintésének a lehetőségét egyes ingyenes felhasználóknál, majd idén májusban széles körben bevezette ezt a bosszantó módosítást.

A jelek szerint nem válhatott be túlságosan a Premium-csomagjának új értékesítési kísérlete, a vállalat most visszakozott, rövidesen minden ingyenes fiókkal rendelkező hallgatója újból elérheti majd a dalszövegeket.

Kapcsolódó érdekesség, hogy a szolgáltatás legutóbbi pénzügyi beszámolójának ismertetésekor Daniel Ek ügyvezető igazgató azt állította, hogy a felhasználói élmény javítása érdekében hamarosan több fejlesztést is kap majd az ingyenes Spotify. Jó eséllyel a dalszövegek visszaállítása az egyik első dolog, ami a kezdeményezés keretében történik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!